Mousse od tunjevine
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2021/06/Mousse-od-tunjevine.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 porcije
2 x 160 g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100 g krem sira
100 ml vrhnja
2 kašike majoneze
30 g očiščenih pistacija
malo potočarke
sol po ukusu
2 x 160 g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
100 g krem sira
100 ml vrhnja
2 kašike majoneze
30 g očiščenih pistacija
malo potočarke
sol po ukusu
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2021/06/Mousse-od-tunjevine.jpg)
1. Pomiješajte ocijeđenu tunu, krem sir i majonezu u posudi i miješajte dok ne postane glatko.
2. Umutite vrhnje s prstohvatom soli dok se ne poveže i postane čvrsto, a zatim nježno sjedinite u smjesu od tunjevine i stavite u frižider dok ne bude spremno za posluživanje; ugrubo nasjeckajte pistacije.
3. Upotrijebite dvije žlice moussea na četiri pojedinačna jela. Pospite mousse sjeckanim pistacijama i ukrasite potočarkom.