Rio Mare za zdraviju i snažniju djecu

Riba je dragocjena namirnica za djecu!
A evo i zašto…

Riba ima visok sadržaj bjelančevina te sadrži mnogo minerala i vitamina. Riblje bjelančevine imaju dobru biološku vrijednost i neophodne su za normalan rast djece i za razvoj njihovih kostiju. Što se tiče minerala i vitamina, riba (posebno tuna) sadrži vitamin B12, fosfor i jod. Zbog svega ovoga važno je naučiti jesti ribu od djetinjstva!

Rio Mare tunjevina je praktičan i dobar način uvođenja ribe u dječju prehranu. Osim toga, djeca je vole jer je ukusna, ne sadrži kosti i nema neugodan miris!

Riba i Mediteranska prehrana

Pravilna prehrana u kombinaciji s aktivnim životnim stilom igra ključnu ulogu u prevenciji brojnih patoloških bolesti, često zvanih “bolesti životnog stila”.

SAZNAJTE VIŠE

Dragocjen izvor zdravlja

Zahvaljujući visokom sadržaju bjelančevina, 100 g ocijeđene tunjevine osigurava desetinu dnevnih kalorijskih potreba odrasle osobe.

SAZNAJTE VIŠE

Za zdraviju i snažniju djecu!

Riba je neophodna hrana za svakoga, a posebno za djecu! Rio Mare tunjevina praktičan je i zdrav način uvođenja ribe u prehranu djece.

SAZNAJTE VIŠE

Zdravlje u samo par kalorija

Rio Mare proizvodi lakši su i hranjiviji od mnogih namirnica koje se često nalaze na našem stolu: usporedili smo ih kako bismo vam ponudili ukusne alternative.

SAZNAJTE VIŠE