Tunjevina s hrskavim jajem i mladim lukom
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2018/12/Tunina-s-hrustljavim-jajcem-in-mlado-cebulo-e1552466068796.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
svežanj svježeg mladog luka crvene sorte
4 jaja
biljno ulje
20 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
nekoliko grančica mažurana
sol
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
svežanj svježeg mladog luka crvene sorte
4 jaja
biljno ulje
20 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
nekoliko grančica mažurana
sol
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2018/12/Tunina-s-hrustljavim-jajcem-in-mlado-cebulo-e1552466068796.jpg)
1. Odstranite krajeve i vanjske listove mladog luka, sitno ga nasjeckajte i ispržite na ekstra djevičanskom maslinovom ulju. Posolite, poklopite i pržite na laganoj vatri nekoliko minuta.
2. Rasporedite poriluk na 4 tanjira, dodajte ocijeđenu i raskomadanu tunjevinu i nekoliko grančica mažurana.
3. U velikoj tavi zagrijte biljno ulje nekoliko minuta kako biste postigli temperaturu optimalnu za prženje.
4. Ispecite jaja jedno po jedno dok bjelanjci ne postanu čvrsti i hrskavi.