Tanki omlet s tunjevinom, mladim lukom i mozzarellom
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2019/01/Omleta-s-tunino-mlado-cebulo-in-mocarelo-e1552386728887.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
300 g mozzarelle
6 jaja
2 kašike ribanog parmezana
veliki svežanj peršina
2 mlada luka
malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
biber
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
300 g mozzarelle
6 jaja
2 kašike ribanog parmezana
veliki svežanj peršina
2 mlada luka
malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
biber
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2019/01/Omleta-s-tunino-mlado-cebulo-in-mocarelo-e1552386728887.jpg)
1. Narežite mladi luk na tanke kolutiće te ih ispržite na malo ulja i soli.
2. Sitno nasjeckajte peršin te ga pomiješajte s oguljenim jajima, malo soli i bibera. Snažno tucite nekoliko minuta, a kad se zapjeni, dodajte mladi luk.
3. Narežite mozzarellu na kockice. Na jakoj vatri zagrijte malo ulja u tavi, dodajte smjesu od jaja, smanjite vatru i miješajte dok se jaja ne počnu stvrdnjavati.
4. Dodajte mozzarellu i ocijeđenu tunjevinu pazeći da je podloga ravna. Ostavite da se mozzarella otopi na jako slaboj vatri. Preklopite omlet i poslužite jako vruće.