Tartar od tune s avokadom i komoračem
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2020/07/tartare-tonno.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 porcije
4 x 80g Rio Mare tune u maslinovom ulju
1 avokado
1 komorač
sok od 1/2 limuna
20g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i biber po ukusu
nekoliko listova miješane salate
4 x 80g Rio Mare tune u maslinovom ulju
1 avokado
1 komorač
sok od 1/2 limuna
20g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i biber po ukusu
nekoliko listova miješane salate
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.ba/wp-content/uploads/2020/07/tartare-tonno.jpg)
1. Prepolovite avokado, izvadite košpicu, ogulite ga i narežite na kockice. Avokado stavite u zdjelu i začinite maslinovim uljem, limunovim sokom, prstohvatom soli i bibera.
2. Operite i isjecite komorač na sitne komade i dodajte avokadu. Dodajte dobro ocijeđenu, narezanu tunu i lagano izmiješajte.
3. Servirajte tartare na četiri tanjira pomoću okruglog metalnog kalupa, ako imate takav, oblikujte i ukrasite s nekoliko listova salate.