Salata od skuše, kvinoje i grejpa


SASTOJCI
za 4 porcije
300g kvinoje
2 x 120 g Rio Mare fileta skuše sa žara u ekstra djevičanskom maslinovom ulju
2 crvena grejpfruta
40 g pistacija
2 kašike Taggiasche masline
1 očišćeni limun
malo peršuna
nekoliko grančica timijana
40g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol po ukusu
300g kvinoje
2 x 120 g Rio Mare fileta skuše sa žara u ekstra djevičanskom maslinovom ulju
2 crvena grejpfruta
40 g pistacija
2 kašike Taggiasche masline
1 očišćeni limun
malo peršuna
nekoliko grančica timijana
40g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol po ukusu
Stampa Ricetta

1. Zagrijte veliki lonac slane vode i skuhajte kvinoju. Ohladite pod hladnom vodom, pažljivo je ocijedite i začinite maslinovim uljem.
2. Ogulite grejpfrut i narežite na male kriške. Grubo nasjeckajte pistacije i peršun. Naribajte limunovu koricu.
3. Spojite kvinoju sa maslinama, pistacijama, peršunom, limunovom koricom, lišćem timijana koji su odvojeni od stabljike i grejpom. Pažljivo promiješajte, na vrh postavite filete skuše i servirajte.