Pizza s tunjevinom, crvenim lukom, cherry-paradajzom i origanom

SASTOJCI

za 1 pizzu
2 konzerve Rio Mare Tunjevine s ljutom papričicom 80 g
500g tijesta za pizzu
1 slatki, crveni luk
300 g mozzarelle
200 g cherry-paradajza
60 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
kašikica origana
sol

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju s ljutom papričicom

OTKRIJ VIŠE

    1. Zagrijte peć na 210°C i narežite mozzarellu na kockice. Namastite lim za pečenje, dobro raširite tijesto vrhovima prstiju, namažite s malo ulja.

    2. Izrežite paradajz na četvrtine stavite ih na tijesto, luk narežite na tanake kolutove i stavite na tijesto, dodajte i mozzarellu, začinite prstohvatom soli i origana i dosta ulja. Pizzu stavite u rernu i pecite oko 20 minuta.

    3. Samo nekoliko minuta prije nego što je gotova, dodajte tunjevinu. Neka pusti okus samo dvije ili tri minute kako se ne bi previše osušila.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI