VIŠE OD 50 GODINA RIO MARE

tunjevina koja se može rezati grisinom

NAŠA POSTIGNUĆA

1965

Osnovan je Trinity Alimentari S.p.A., koji danas nosi ime Bolton Alimentari S.P.A., te je u Cermenateu (Como) izgrađena tvornica koje će kasnije postati najveća tvornica za proizvodnju tunjevine u Europi.

NAŠE 1960-e

Usred gospodarskog procvata, Talijani se okreću modernijem i praktičnijem načinu života i prehrane, ali uvijek zahtjevajući postojanu kvalitetu i okus. Rio Mare savršeno odgovara na taj zahtjev, počevši s ponudom poznate ružičaste limenke koja će tijekom godina postati omiljen proizvod u Italiji. Na tržištu se pojavljuje konzervirana tunjevina u maslinovom ulju koja dočarava aromu mora, a ujedno postavlja nove standarde sa svojom kompaktnom, ali nježnom teksturom tunjevine: tako nježna da se može rezati grisinom!
1970

Rio Mare postaje vodeći brend na talijanskom tržištu.

1978

Grčka postaje prva zemlja koja distribuira Rio Mare proizvode izvan Italije.

NAŠE 1970-e

Kvalitetna tunjevina Rio Mare postaje česti proizvod na obiteljskom popisu za kupovinu, čuva se u kredencima i nosi u košarama na piknike. U tjestenini ili salatama? Nije važno. Važan je samo izvrstan okus kojeg jednako vole i djeca i odrasli. Rio Mare postaje vodeći brend na talijanskom tržištu, a počinje graditi ugled i u inozemstvu.
1986

Lansiranje prve reklamne kampanje za Rio Mare Insalatissime.

1987

“Otvorena mora”; promotivna kampanja za tunjevinu u maslinovom ulju postaje najnezaboravnija i najemitiranija reklamna kampanja.

NAŠE 1980-e

Rio Mare odgovara na potrebu za novim, različitim okusima tunjevine. Na tržištu se pojavljuje Rio Mare Tunjevina u vlastitom soku i Rio Mare Tunjevina u ekstra djevičanskom maslinovom ulju. Navike Talijana se mijenjaju: više vremena provode izvan kuće, a manje u kuhinji. U borbi protiv monotonije uvijek istih jela, Rio Mare izbacuje na tržiše maštovitu liniju proizvoda Insalatissime.


1992

Lansiranje Rio Mare Fileta lososa.

1996

Lansiranje Rio Mare Snacka koji kasnije postaje Rio Mare Paté.

NAŠE 1990-e

Raširite vijest! Riba je zdrava.
Puno plemenitih bjelančevina, a malo masti. Masti su izvrsne kvalitete i uključuju dragocjene Omega-3 masne kiseline kojih posebno puno ima u lososu, skuši i tunjevini. Sa svojim novim proizvodima, filetima lososa i filetima skuše, Rio Mare potpuno zadovoljava i gurmane i zdravstveno osviještene. Na tržište je lansiran Rio Mare Snack (sada Patè), prvi riblji namaz u tubi: prava revolucija!


2000

Pojavljuje se slavni slogan “Voulez-vous Paté avec moi?”, a na tržište je izbačen Rio Mare Tuna Steak: prepoznatljiva aroma i čvrsta tekstura su rezultat posebne metode kuhanja pod pritiskom.

NAŠ NOVI MILENIJ

U neodoljivom ritmu “Voulez-vous Patè avec moi?”, Rio Mare Patè osvaja tržište. U potrazi za autentičnošću i inovacijom, ističu se novi proizvodi osmišljeni za sve profinjenija nepca: ručno obrađeni i kuhani pod pritiskom Rio Mare Fileti tunjevine i Rio Mare Tuna Steak.
https://www.youtube.com/watch?v=lE-BwOERXOU
Odgovorna kakovost

Rio Mare pokreće projekt “Odgovorna kvaliteta” u kojem ističe svoju obvezu poštivanja okoliša i ljudi duž opskrbnog lanca. Održivo ribarstvo i zaštita morskog ekosustava temeljni su za ovu obvezu, što pokazuje lansiranje linije Rio Mare Pole & Line (riba ulovljena štapom). Na tržište je kao rezultat tehnološkog istraživanja izbaćen i Rio Mare Leggero, prva tunjevina u ulju koju ne treba cijediti, s 30% manje masnoća.

Lansiranje novih proizvoda u 2015

2015. godina označava lansiranje nekoliko inovativnih Rio Mare proizvoda, uključujući Rio Mare Leggero i Filete skuše sa žara.DANES

Alessandro Gassmann je novi ambasador brenda Rio Mare. Najnovija reklama, redatelja Luca Miniero, opisuje razne Rio Mare proizvode koji su praktični, ukusni i dobri za vas. Gassmann, idealan glasnogovornik brenda, i Rio Mare čine tim koji je dobar, tako dobar!

Naš novi ambasador

Alessandro Gassmann je novo lice brenda Rio Mare. Gassmann ima glavnu ulogu u zadivljujućim reklamama Luce Miniera, redatelja filma Dobrodošli na jug. Uz najljepše gradove obale Amalfi u pozadini, reklame opisuju razne Rio Mare proizvode koji su praktični, ukusni i dobri za vas. Gassmann, idealan glasnogovornik brenda, i Rio Mare čine tim koji je dobar, tako dobar!.