Salata od skuše i limuna


SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g
2 svježa limuna iz organskog uzgoja
1 mladi luk
1 ljuti crveni feferon
2 svežnja rukole
ekstra djevičansko maslinovo ulje
sol
2 konzerve Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g
2 svježa limuna iz organskog uzgoja
1 mladi luk
1 ljuti crveni feferon
2 svežnja rukole
ekstra djevičansko maslinovo ulje
sol
Stampa Ricetta

1. Ogulite limun i izvadite sve košpice. Narežite na tanke kriške, a zatim prerežite kriške na pola. Stavite u zdjelu, posolite, dodajte malo maslinovog ulja i pažljivo promiješajte.
2. Narežite mladi luk i feferon na tanke kolutiće te izvadite sjemenke iz feferona. Dodajte limunu i dobro promiješajte sve sastojke.
3. Aranžirajte na tanjire s rukolom, dodajte limun u umaku te filete skuše na vrh. Poslužite odmah.