Rio Mare

Smanji sliku

Uvjeti upotrebe

Poduzeće Planet, d. o. o., Bage bb, 88240 Posušje, prikupljat će, čuvati i obrađivati podatke dobivene od korisnika samo za sljedeće svrhe:

  • vođenje baze registriranih korisnika;
  • upravljanje portalom;
  • statistička istraživanja (ukupan broj korisnika, broj novih korisnika po određenoj vremenskoj jedinici i sl.);
  • povremeno slanje obavijesti putem elektroničke pošte o ponudi, pogodnostima, posebnim ponudama, promidžbama, akcijama i drugim aktivnostima.


Voditelj zbirke osobnih podataka će prilikom slanja obavijesti za navedene svrhe korisicima omogućiti da na jednostavan način odjave primanje obavijesti. Podaci će se čuvati u skladu sa zakonom.
 
Vaši Osobni podaci mogu biti otkriveni trećim osobama ukoliko smo na to obvezani u skladu s propisima i sudskim postupcima te u svrhu udovoljavanju sudskim, policijskim, vladinim ili drugim pravnim zahtjevima, ili ukoliko je takvo otkrivanje potrebno radi podrške kaznene ili svake druge istrage ili postupka, u državi ili u inozemstvu, ili radi prevladavajućeg interesa Planet, d. o. o.. Osobni podaci se ne smiju dati u najam ili prodavati trećim osobama.
 
Vaši Osobni podaci mogu biti pružani trećim osobama, uključujući i u inozemstvu, koji djeluju u naše ime i za naš račun, za daljnju obradu u skladu sa svrhom za koju su podaci prikupljeni. Vaši Osobni podaci mogu biti zakonski obrađivani od strane trećih osoba radi usluga isporuke (primjerice radi ocjenjivanja korisnosti Stranica, oglašavanja, upravljanja podacima radi tehničke podrške). Takve treće strane smiju obrađivati Osobne podatke isključivo u iste svrhe kao i Planet, d. o. o..
 
Za više informacija u pogledu korištenja i zaštite Vaših osobnih podataka, molimo pogledajte naša Pravila privatnosti.

Voditelj zbirke osobnih podataka obvezan je prikupljene podatke čuvati samo onoliko vremena koliko je to potrebno za ostvarivanje svrhe za koju su podaci prikupljeni.