Rio Mare

Smanji sliku

Saznajte odakle dolazi vaša tunjevina

Obveza transparentnosti, sljedivosti proizvoda.

Tuna koja stiže na stolove milijuna potrošača u Italiji i ostatku svijeta ima svoju prošlost, od svog podrijetla do dolaska na police trgovina. Čak štoviše, ova je biografija "napisana" na svakoj konzervi kako bi potrošač znao tu informaciju. Od trenutka ulova tune, do njezine obrade, konzerviranja i sterilizacije, ona je pod neprestanim nadzorom. Na brodovima, u tvornici i laboratorijima gdje se na proizvodima provode svekolike kontrole i analize, tuna putuje s etiketom koja prikazuje njezino ime, prezime i adresu: proizvođač zna iz kojeg je mora potekla, na kojem je brodu putovala, u kojoj je seriji bila u tvornici, u kojoj je limenci bila konzervirana te u kojoj je kutiji ta konzerva bila.

U slučaju pronalska bilo kakve mane uzorka, ovaj sustav omogućuje proizvođaču da pronađe sve slične uporabom istog postupka, kako bi na taj način poduzeo korektivne mjere. Isto tako, taj sustav u bilo kojem trenutku omogućuje proizvođaču ocjenjivanje kvalitete posla kojeg je obavio opskrbljivač tijekom proizvodnog procesa.

Postavite pitanje i dobit ćete odgovor.

Sa željom za što direktnijim i transparentnijim odnosom s našim potrošačima, razvili smo poseban informacijski kanal koji djeluje u realnom vremenu. Pišite nam svoje sumnje, zahtjeve i pitanja. Naši stručnjaci brzo će vam odgovoriti.

Za više informacija pišite na info@riomare.ba