Rio Mare

Smanji sliku

Prednosti

Riba je ključna za zdravu i uravnoteženu prehranu jer je bogata tvarima koje su korisne za naš organizam.

Nutritivne vrijednosti

Tunjevina Rio Mare: zdrava i ukusna
Riba je ključna za zdravu i uravnoteženu prehranu jer je bogata tvarima koje su korisne za naš organizam.

Rio Mare uvijek odabire najbolju ribu kako bi na vaš stol donijela najbolji okus i aromu. Iz tog je razloga Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju poslužena na milijunima stolova.

Ona svoj uspjeh zahvaljuje svojoj kvaliteti. Rio Mare koristi samo najbolju tunu, takozvanu tunu žutih peraja iz najčišćih mora. Riba se pažljivo odabire kako bi garantirala najvišu razinu kvalitete te se konzervira samo u čistom maslinovom ulju i malo soli, bez konzervansa i pojačivača okusa.

Tako naša konzervirana tunjevina, skuša, sardine i losos dolaze na naše stolove s netaknutom većinom nutritivnih vrijednosti u kontroliranom pakiranju koje garantira njihovu svježinu i pomaže onima koji žive daleko od mora da imaju optimalnu količinu ribe u svojoj prehrani.

Jedna ili dvije porcije ribe na tjedan štite vaše srce i krvne žile. Istraživanje koje je u SAD-u proveo Medicinski fakultet Sveučilišta na Harvardu, a koje je uključivalo oko 20.000 osoba, potvrdilo je da konzumacija ribe bogate Omegom-3 (kao što su losos i skuša) pridonosi prevenciji kardiovaskularnih problema. Hrana bogata bjelančevinama, ali s niskim udjelom zasićenih masti, kao što je tunjevina, pridonosi fizičkom i psihičkom razvoju mladih i održava zdravlje odraslih.