Rio Mare

Smanji sliku

Pravna obavijest

Sva prava pridržana. Zabranjeno je mijenjati, kopirati, distribuirati, emitirati, prikazivati, izvoditi, umnožavati, objavljivati, licencirati, derivirati, prenositi ili prodavati bilo koje sadržaje, softver, proizvode ili usluge koji su dio portala riomare.si osim uz izričito pisano odobrenje tvrtke Bolton Alimentari S.p.A.

Svi sadržaji na web-mjestu zaščićeni su autorskim pravom. Sadržaji (registrirani i neregistrirani robni pečati, tekstovi, slike i ostalo) te sav softver vlasništvo su tvrtke Bolton Alimentari S.p.A.

Na našem web-mjestu nastojat ćemo pružati točne i najnovije podatke, pri čemu želimo upozoriti korisnike web-mjesta da su tekstovi informativne prirode te da ne jamčimo i ne preuzimamo odgovornost za njihovu točnost niti za cjelovitost web-mjesta. Svaki korisnik koristi objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost.

Ni Planet, d. o. o. ni bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovog web-mjesta nije odgovorna za povremenu nepristupačnost web-mjesta, eventualnu netočnost informacija niti za eventualnu štetu nastalu zbog uporabe netočnih ili nepotpunih informacija te ne odgovara za bilo kakvu štetu ili neugodnosti koje bi proizlazile iz postojanja web-mjesta, iz pristupanja informacijama i/ili uporabe i/ili nemogućnosti uporabe informacija na ovom web-mjestu i/ili za bilo koje pogreške ili nedostatke u njihovu sadržaju, bez obzira na to jesu li korisnici obaviješteni o mogućnosti takve štete.

Planet, d. o. o. pridržava pravo da bilo kada i na bilo kakav način djelimično ili u cijelosti izmijeni, doda ili ukloni sadržaje objavljene na web-mjestu www.riomare.ba bez obzira na razlog te bez prethodnog upozorenja. Svaki korisnik koristi svaki objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost.