Rio Mare

Smanji sliku

Odgovornost

Partnerstvo s NFI-om

NFI (Nutrition Foundation of Italy / Talijanska nutricionistička organizacija, http://www.nutrition-foundation.it/) je neprofitno udruženje utemeljeno 1976. godine s ciljem doprinosa razvoju znanstvenog istraživanja, razmjene informacija o prehrani i nutricionizmu te promocije interdisciplinarnog razvoja unutar ovog sektora i ravoja partnerstva s institucijama i tijelima vlade, sveučilištima i industrijom.
Bolton Alimentari je član Vijeća NFI-a.

Partnerstvo s tvrtkom Bolton Alimentari
Bolton je zajedno s NFI-om izradio znanstvenu dokumentaciju o konzumaciji ribe i njezinim pozitivnim učincima na zdravlje kako bi podigli razinu svijesti o tome koliko je i zašto važno  redovito jesti ribu. Ovo međunarodno istraživanje nudi pregled najnovijih i bitnih znanstvenih dokaza. Bolton želi privući pažnju na konzumaciju konzervirane ribe kao validne alternative svježoj ribi zbog svoje visoke probavljivosti, pažljivog nadzora i nekorištenja konzervansa.
Konzervirana riba pridonosi pravilnoj i zdravoj prehrani, sukladno s preporukama znanstvene zajednice koja potiče javnost na konzumaciju ribe najmanje dva puta na tjedan.
Prenesi dokument Scientific Dossier